For the love of food...

In Mechelen, waar de 2 Dijles samenkomen, vind je een mooi stukje natuur en een prachtige sluiswachterswoning.
In deze woning lanceren we vanaf 8 augustus het vervolg van ons pop-up restaurant 'De Partage'; namelijk 'De Partage @ l'Ecluse'!

Ook al is het pand nog niet volledig klaar zijn onze gerechtjes dit des te meer!
De werkzaamheden aan het pand houden ons dan ook niet tegen om op deze unieke locatie een tweede, zwoele outdoor pop-up te organiseren.

Het delen en genieten van (h)eerlijke, verse, lokale gerechtjes en het delen van fijne momenten en dat op een geweldig terras.

We werken zoveel mogelijk met lokale ingrediënten en elk bord wordt afgewerkt met verse kruiden en eetbare bloemen. Hiervoor werken we samen met M'Akker & FERM. Naast vlees- en visgerechten zal er steeds een volwaardig vegetarisch alternatief beschikbaar zijn.

Deze pop-up zal jullie van 8 augustus tot en met 19 september alvast een voorsmaakje bieden van wat er volgen zal. Het is namelijk onze ambitie om hier vanaf volgende lente permanent De Partage te vestigen!

Shared joy is double joy!

bw_DVD_054 - Copy.jpg
Elk gerechtje dat op de tafel kwam, van het hapje, de guacamole tot het dessert was uitstekend. Geraffineerd en fijn, met uitgebalanceerde frisse smaken. De Zuid-Afrikaanse witte bio-wijn is een topper. Ook al was het de eerste openingsdag, De Partage loopt gesmeerd. Vriendelijke en vlotte bediening, gezellige sfeer en gerechtjes die perfect getimed op tafel kwamen.
Elisabeth Joris via Resengo
voorgerechtje
Fantastische culinaire trip doorheen smaken en texturen vergezeld door een uitstekende bediening! Veerle Smets via Resengo
food.jpg
We werden GEWELDIG in de watten gelegd, in een huiselijke sfeer en met super gerechtjes.
Gert Denhaene via Resengo